Hulusi Boyraz´a yeni görev

Hulusi Boyraz`a yeni görev

Hulusi Boyraz´a yeni görev
Hemşehriler 7.05.2011 12:58:00 3085 0

Malatya Belediyesi’nin iktisadi kuruluşu olan Esenlik Ltd. Şti Genel Müdürlüğüne hemşehrimiz Hulusi Boyraz getirildi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır`ın göreve getirdiği ve iki yıldır Esenlik Şirketi Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Hacı Uğur Polat`ın görevinden ayrılması nedeniyle yerine genel müdür yardımcılarından Hulusi Boyraz atandı.

Süper market işletmeciliği, toplu konut uygulaması, temizlik hizmetleri, beton elemanları ve karo fabrikası, Malatya şehirlerarası otobüs terminali işletmeciliği, sosyal tesis işletmeciliği gibi geniş bir alanda hizmet üreten Esenlik’in Genel Müdürlüğüne getirilen Hulusi Boyraz, çok farklı iş kollarında 1990 yılından beri başarıyla yürütülen faaliyetlere yenilerini ekleyerek çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Şirket bünyesinde yaklaşık bin kişinin istihdam edildiğini kaydeden Boyraz, kurulduğu tarihten bu yana her yıl Malatya`da en fazla vergi ödeyen kuruluşlar arasında yer alan Esenlik’in Malatya`nın istihdam, sosyo, ekonomik, kültürel, eğitim, sağlık sorunları ile yakından ilgilendiğine işaret etti.


Anahtar Kelimeler: