HASAN TUNÇ, BİRİNCİ SIRADA

HASAN TUNÇ, BİRİNCİ SIRADA

HASAN TUNÇ, BİRİNCİ SIRADA
Gündem 12.04.2011 17:13:00 6450 0

MHP Darende ilçe Başkanı İbrahim Ateş, Anayasa Hukukçusu Hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Tunç’un MHP Malatya listesinden birinci sıra aday olduğunu ifade ederek gelişmenin yıllardır vekil çıkaramama hasreti taşıyan Darende’miz adına sevindirici olduğunu bildirdi.

İbrahim Ateş, kendileri dışındaki partilerin Darendeli bir aday göstermemesinin hemşerilerimizi hayal kırıklığına uğrattığını bir memnuniyetsizlik yarattığını kaydetti.

İbrahim Ateş’in açıklaması şu şekilde;

“Kıymetli Darendeli hemşerilerim 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. dönem milletvekili seçimlerine girecek olan siyasi partilerin yapmış olduğu listelerin ülkemize, Malatya’mıza ve ilçemiz Darende’ye hayırlı olmasını temenni ederim.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya milletvekili aday listesinde; gerek seçilen adaylarımızın gerekse de hizmete talip olan diğer aday adayı olan arkadaşlarımızın, ülkemizin, ilimizin belde ve köylerimizin genel sorunlarını bilen, bu sorunlara çözüm üretecek politik kapasiteye sahip nitelikli insanlar olması bizler için birer umut ve gurur kaynağıdır.

Hele hele ilçemiz adına Milliyetçi Hareket Partisi dışında diğer hiçbir siyasi partinin Darendeli bir aday göstermemesi diğer partiler adına hemşerilerimizi hayal kırıklığına uğratmış ve bir memnuniyetsizlik yaratmıştır. Ancak ilçemizin beklentilerini bilen ve Darende’ye karşı özel bir ilgi ve sevgisi olan Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkez kurmayları, il ve ilçe teşkilatının teveccühlerini de dikkate alarak: Hemşerimiz, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde anayasa Profesörü olan Sayın Hasan Tunç’un aday gösterilmesi, yıllardır vekil çıkaramama hasreti taşıyan Darende’miz adına sevindirici bir gelişme olmuştur,

Geçmiş dönemlerde Darendeli adayların, Darendeli seçmenler tarafından desteklenmemesi, Darende’nin ilerlemesi noktasında olumsuz yönde etkilemiştir. Geçmişten ders alarak önümüzde ki süreçte Darendeli adayımız sayın Prof. Dr. Hasan Tunç’u İlçe ve bölgemizde destekleyerek, en az bir Darendeliyi yıllar sonra yeniden mecliste görmek tüm hemşerilerimiz nezdinde bizleri ve teşkilatımızı onore etmesi açısından önemlidir.

 Bu vesile ile Darendeli adayımıza sahip çıkılarak desteklenmesi temennisi ile tüm hemşerilerimize saygılarımı sunarım”


Anahtar Kelimeler: