AĞBABA DARENDE´DE KARŞILANDI

AĞBABA DARENDE`DE KARŞILANDI

AĞBABA DARENDE´DE KARŞILANDI
Gündem 12.04.2011 16:29:00 2904 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya birinci sıra Milletvekili Adayı Veli Ağbaba, Ankara’dan gelirken il sınırında Darendeli partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Ağbaba, amaçlarının daha demokratik, özgürlüklerin daha çok olduğu ülkede yaşamak olduğunu söyledi.

Veli Ağbaba, CHP Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ve çok sayıda partili tarafından coşku ile karşılandı. Karşılamaya CHP’nin Malatya Milletvekili Adaylarından Dila Boztepe, Ekrem Dernek ve Erol Bingöl de katıldı. Veli Ağbaba, yaptığı ilk açıklamasında; “Bu mücadele sadece bir milletvekili olma mücadelesi değildir. Mücadelemiz Malatya’nın daha iyi yaşanılabilir kent halinde getirilmesi içindir” dedi.

Darende’yi adeta dışladılar

Gösterdikleri ilgiden dolayı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ettiğini kaydeden Ağbaba; “Tüm Malatya gibi Darende’nin adını da en iyi şekilde tanıtıp, sorunlarının çözümüne katkı sunmada her zaman elimizden geleni yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum. Darende çok önemli bir ilçemiz, buradan sürekli en fazla oyu alan iktidar partisi maalesef Darendeli bir adaya listesinden yer vermemiştir. Aynı parti başka bir ilçeden iki adayı listeye koyarken Darende’yi adeta dışlamıştır. Darendeli de bunun cevabını sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

Karşılama ile bir nevi seçim startına da Darende’den başladıklarını ve bunun hayırlı sonuçlara ulaşmasını temenni ettiklerini dile getiren Ağbaba, “Biz herkesi kucaklayan, ayrım gözetmeksizin çalışacak bir partiyiz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

İlçeye girişinde ise kurban kesilerek karşılanan Veli Ağbaba ve diğer adayların alınlarına kesilen kurbanın kanından sürüldü. Ağbaba ve beraberindekiler daha sonra Malatya’ya doğru yola çıktı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=281 


Anahtar Kelimeler: