Hulusi Efendi Vakfında görüşme

Hulusi Efendi Vakfında görüşme

Hulusi Efendi Vakfında görüşme
Gündem 25.03.2011 15:40:00 2227 0

AK Parti Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Darende`de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Öznur Çalık, Belediye Başkanı İsa Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek`le Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş`i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Hulûsi Efendi Vakfı`nın hizmetleriyle topluma örnek olduğunu söyleyen Çalık; "Yerel yönetim başta olmak üzere herkesin vakfımıza elinden gelen desteği vermesi bir vefa borcudur. Darende`miz bugün büyük eser ve hizmetlere kavuştuysa tamamında vakfımızın katkısı vardır. Bunları görmemek, vakfın işlerine gereken yardımı yapmamak vefasızlık olur" diye konuştu.   

İlçedeki esnafları ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinleyen Öznur Çalık; "Darende`de neler yaptık ve bundan sonra neler yapabiliriz hizmetleri paylaşmak adına esnafımızın, teşkilatımızın, belediyemizin sorunlarını dinlemek adına buradayız. Darende`ye hak ettiği desteği vermek zorunda olduğumuzu biliyorum. Çünkü biz 6 tane seçim geçirdik. Bu seçimlerin hepsinde Darende`den tulum dediğimiz tabirle oy ve destek aldık. Bu vesile ile tüm Darendelilere teşekkür ediyorum" dedi.

Gezi sonrasında ilçe teşkilatıyla yemekli toplantıda bir araya gelen Çalık, fikir alış verişinde bulundu. Toplantıya Milletvekilli aday adaylarından Erdoğan Kalaycık ve Dr. Metin Gülseren’de katıldı. Hizmet için aday olduklarını açıklayan adaylar öncelikle ilçe yönetiminden destek beklediklerini belirtti. Aday adayları, şahıslardan ziyade Darendeli bir vekilin olmasının önemine vurgu yaptı.


Anahtar Kelimeler: