Sadi Sürenkök´e yeni görev

Sadi Sürenkök`e yeni görev

Sadi Sürenkök´e yeni görev
Hemşehriler 25.03.2011 15:21:00 2412 0

Adana Sanayi Odası’nda Ümit Özgümüş’ün milletvekili aday adaylığı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na hemşehrimiz Sadi Sürenkök seçildi.

Adana’nın ekonomisine yön veren çok sayıda işadamı hemşehrimizin yeraldığı kentte Sürenkök’ün aldığı yeni görev, Darendelileri sevindirdi.

Gelişme için uyumlu çalışmaya devam

ADASO Başkanı Sadi Sürenkök’ün başkanlığındaki yönetim kurulunda yapılan görev bölümü sonucu başkan yardımcılıklarına Süleyman Gerdan ve Hüseyin Sayar, saymanlığa da Ercan Karakaya getirildi. ADASO Başkanı Sadi Sürenkök, Adana Sanayi Odası bünyesinden iki milletvekili aday adayının çıkmasının gurur verici olduğunu söyledi. 1999 yılından bu yana ADASO Başkanlığı yapan Ümit Özgümüş ile Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Özal’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Sürenkök, “ADASO Yönetim Kurulu olarak, Adana sanayisinin gelişmesi için, daha önce olduğu gibi uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bir dönem İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Sekreteri olarak görev yapan Sadi Sürenkök, 1998–2004 yılları arasında 3 dönem İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı görevini yürüttü. Sürenkök 2005 yılı itibariyle Adana Sanayi Odası Yönetim kurulunda görev aldı.


Anahtar Kelimeler: