örnek gösterilen meslek

örnek gösterilen meslek

örnek gösterilen meslek
Gündem 25.03.2011 15:20:00 1985 0

Darende’de görev yapan doktorlar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık Grup Başkanlığının verdiği yemekli davette bir araya geldi. Davete katılan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, önceleri en çok şikayet edilen mesleklerden birisi olan doktorluğun değişimlerle örnek gösterildiğini ve başarılarla anıldığını söyledi.

Tiryandafil Otelde verilen yemekte bir konuşma yapan Sağlık Grup Başkanı Dr. Serdar Deveci, Darende’de 12’si uzman 8’i pratisyen 8 de aile hekimi olmak üzere 28 doktorun görev yaptığını ve sağlık hizmetlerinde en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını bildirdi.

Bedeli ölçülemeyen hizmet

Kaymakam Mehmet Aktaş da insanlarımıza daha sağlıklı bir hayat sunabilmek için büyük çabalar sarfeden doktorların mesleğinin en çileli mensupları olduğunu ifade etti. Aktaş; “Günün 24 saati ülkemizin her tarafında sizlerin çabasına ihtiyacımız var. Sağlık, insana yapılan en önemli hizmetlerden birisidir. Bunun bedeli zaten hiç ölçülemez. Eskiden doktorlar en çok şikayet edilen meslek mensuplarından birisiydi ancak gelişmeler, iyileştirilen sağlık imkanları ile doktorluk örnek gösterilen bir meslek oldu” dedi.

İlçedeki kamu görevlileri arasında her biri ayrı dalda uzman olanların da yer aldığı doktorlarla çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekleyen Aktaş, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinin çok güzel sağlık şartlarına sahip olduğunu bölge halkının bundan yararlanmasının da ilçeyi gözde hale getirdiğini bildirdi.

Yemeğe Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Engin Duran, doktorlar ve aileleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: