Amaçları eğitime katkı

Amaçları eğitime katkı

Amaçları eğitime katkı
Gündem 25.03.2011 15:19:00 1626 0

Darende’de yeni kurulan Gülşen Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaymakam Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Türkan Işık “Derneğimizin faaliyet alanı eğitim ağırlıklı olacak. 30’a yakın üyemiz var ve bunu her geçen günde çoğaltarak maddi durumları iyi olmayan öğrencilerin sıcak bir ortam içinde derslerine çalışmaları ve üniversite okuyanlara burs vermek olacaktır” dedi

Bayanlar daha titizdir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Aktaş “Sizin bu çalışmanız insanlarımız için güzel bir örnektir. Derneğin yönetiminde hanımlarımızın yer alması bu işin sorumlu ve güzel yapılacağının işaretidir. Eğitim konusunda bizler her zaman öğrencilerimizin yanındayız sizlerle de beraber sizin öneri ve taleplerinize yardımcı oluruz” diye konuştu.

Ziyaretçilerin şahsında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Aktaş konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “İnsanların yetişmesinde en büyük pay sahibi olan annelik duygu ve şefkatiyle sevginin timsali olan kadınlarımıza sağlık, huzur ve şiddetten uzak günler temenni ediyorum”


Anahtar Kelimeler: