Öğrencileri başaran öğretmenler

Öğrencileri başaran öğretmenler

Öğrencileri başaran öğretmenler
Eğitim 25.03.2011 15:06:00 2659 0

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ÖĞRETMENLERİNE TAKDİRNAME

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, son bir ayda düzenlenen çeşitli kategorilerdeki yarışmalarda il birinciliği gibi dereceleri ilçeye kazandıran öğrencilerin öğretmenlerini takdirname ile ödüllendirdi. Kaymakam Aktaş, öğretmenleri cevher ocaklarında çalışan madencilere benzeterek, toprağın içindeki kıymetli taşları iyi seçip onu ortaya çıkarmak gibi öğrencilerdeki yetenekleri de belirleyerek başarıya dönüştürmenin önemli olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak takdirname töreninde yaptığı konuşmada son günlerde çeşitli yarışmalarda Darende’nin il genelinde elde ettiği önemli başarılarla eğitim kalitesini taçlandırdığını bildirdi. Tarak; “Kros yarışmalarında METEM Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şahin İnal, Masa tenisinde Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Atilla Sekendiz, Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliklerinde Balaban Lisesi Edebiyat Öğretmeni Şeyma Sayar ve Proje tabanlı beceri yarışmasında Metal Teknolojisi Öğretmeni Ziya Yiğit’in yetiştirdiği öğrencilerimiz il genelindeki yarışmalarda önemli başarılar elde etmiştir. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Cevher çıkaran madenci gibi

Kaymakam Mehmet Aktaş, makamında kabul ettiği öğretmenlere takdirnamelerini vererek başarılarının devamını diledi. Aktaş; “Öğrencilerimize verdiğiniz emekle elde ettikleri başarı hepimizi mutlu etmiştir. Sizler binbir güçlükle toprağın içindeki değerli cevherleri ortaya çıkaran madenciler gibisiniz. Öğrencilerin yeteneklerini başarıya dönüştürecek yolda ilerletmeniz oldukça önemlidir. Darende’de öğrenim gören ve başarı elde eden öğrencilerimizin bölge ve Türkiye şampiyonalarında Malatya’yı temsil etmeleri ise hepimiz için ayrı bir gurur vesilesidir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: