Hacılar hes´ten destek

Hacılar hes`ten destek

Hacılar hes´ten destek
Gündem 25.03.2011 14:55:00 1983 0

Malatya amatör futbol liginde mücadele eden ve yeni sezona iddialı şekilde hazırlanan Darendespor’a ilçede faaliyet gösteren Yapısan A.Ş. (Hacılar HES Bilgin Enerji) tarafından maddi destek sağlandı.

Yardımın çok anlamlı ve zamanında yapıldığını bildiren Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe Yapısan A.Ş.’nin sağladığı katkının bu sezon gerçekleşen en ciddi destek olduğunu belirtti.

Hem ekonomiye hem spora katkı

Amatördeki takımların çok zor şartlarda mücadele ettiğine işaret eden Fatih Kumtepe, “Anadolu’daki kulüpler bu tür yardımlar sayesinde ayakta duruyor. Hacılar Mahallesinde elektrik üretimi yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Bilgin Enerji Grubu daha önceki yıllarda da gerek Darendespor’a gerekse güreş festivaline ciddi manada maddi katkı sunmuştur. Desteklerden dolayı ilçemiz gençliği adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Şampiyonluk bekliyoruz

Yapısan A.Ş. yetkilisi Murat Somunkıran ise; “İnandığımız, güvendiğimiz ve başarılı olacaklarından emin olduğumuz Darendespor’a bir nebze olsun katkı sağlayarak destek olmak istedik. İlçenin sportif faaliyetler alanındaki temsilcisi olan Darendespor’un başarısı ekmeğini bu topraklardan kazanan bizleri de en az Darendeliler kadar sevindirir. İnşallah şampiyonluk coşkusunu hep beraber yaşarız” diye konuştu.

Yapılan yardımın ardından Darendespor tarafından Murat Somunkıran’a Kaymakam Mehmet Aktaş tarafından Darendespor’un yeni sezonda giyeceği forma ve plaket verildi.


Anahtar Kelimeler: