Yeni göreve bayram sevinci

Yeni göreve bayram sevinci

Yeni göreve bayram sevinci
Gündem 14.03.2011 18:09:00 3076 0

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Metin Gülseren`in milletvekili aday adaylığı için istifasının arından boşalan göreve, 14 Mart Tıp Bayramı`nda aynı hastanenin Üroloji Uzmanı Dr. Engin Duran atandı.

Vekaleten yapılan atama ile görevine başlayan Duran, Sağlık Grup Başkanı Dr. Serdar Deveci ile birlikte Kaymakam Mehmet Aktaş`ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevine başlamanın heyecan ve gururunu yaşadığını belirten Duran, hastanenin bölge halkına önemli bir sağlık hizmeti sunduğuna işaret etti.

Sağlık Grup Başkanı Deveci de, performans gibi çeşitli sıkıntılar yaşansa da gurur duyarak yaptıkları mesleklerinin önemli bir görev olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi.

Dr. Engin Duran`ı yeni görevinden dolayı kutlayan ve Tıp Bayramının sağlık camiasına güzelliklere vesile olmasını dileyen Kaymakam Mehmet Aktaş ise, ``Doktorlarımızın yürüttükleri bilimsel çalışmalar, teşhis ve tedavide ortaya koydukları yöntemlerle uluslararası camiada dikkatle takip edilmektedirler. Türk hekimlerinin dünya genelinde başarılara imza atması, yaptıkları araştırmalar ve keşiflerle insanlığa yararlı olması milletimiz için de son derece gurur vericidir`` dedi.


Anahtar Kelimeler: