DASEV´in 3. genel kurulu yapıldı

DASEV`in 3. genel kurulu yapıldı

DASEV´in 3. genel kurulu yapıldı
Gündem 6.03.2011 11:38:00 2113 0

Darendeliler Kültür Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) 3. Olağan Kongresi yapıldı.

Park Zirve Tesisleri`nde yapılan kongreye Adana Valisi İlhan Atış, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, Adana Milletvekilleri Vahit Kirişci, Ali Küçükaydın, CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ve Darende Belediye Başkanı İsa Özkan`ın yanı sıra vakıf üyeleri ve çok sayıda konuk katıldı. Toplantıya Darende’den de sivil toplum kuruluş başkanları, belediye meclis üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar da iştirak etti.

DASEV Başkanı Nazım Turgut kongrede yaptığı konuşmada, vakfın faaliyetlerine hızla devam ettiğini belirterek, çalışmalarında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Eski Bayındırlık Bakanlığı Müsteşarı Ali Helvacı, toplantıdaki konuşmasında her geçen gün yeni bir ivmeyle büyüyen Darende’nin bundan sonra önündeki hedefin Somuncu Baba Tohma Üniversitesi’ni kurmak olduğunu söyledi. 


Anahtar Kelimeler: