Aspirin gibi her derde ilaç

Aspirin gibi her derde ilaç

Aspirin gibi her derde ilaç
Gündem 6.03.2011 11:36:00 2019 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ‘Toplum Destekli Polis’ birimi hizmete girdi. Toplumdaki sosyal kaynaşmayı sağlaması amaçlanan yeni birimin vatandaşlardan gelecek talepleri yerine getireceği kaydedildi. Yeni oluşturulan birim hakkında bilgi vermek amacıyla esnaflar ve vatandaşlarla huzur toplantısı düzenleyen İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ‘Toplum Destekli Polis’in aspirin gibi her derde ilaç olacağını söyledi.

Toplantıyı kıraathanede vatandaşlarla iç içe olarak, karşılıklı konuşup dertleri dinlemek amacıyla düzenlediklerini kaydeden Salih Köken; "Sizlerin can ve mal güvenliğini sağlamak için bu tür toplantıları 15 günde bir yaparak bir araya geleceğiz. Bizlerden istekleriniz ve beklentileriniz nelerdir ona öğrenmeye geldik" dedi.

Her türlü dert paylaşılabilecek

Toplum destekli polislerin vatandaşın hizmetinde olacağına işaret eden Köken; “Bundan böyle her türlü isteklerinizi bu polis arkadaşlarımıza danışabilir ve istekte bulunabilirsiniz. Toplum destekli polisimiz 24 saat emrinizde olacak, her türlü derdinizi paylaşabilirsiniz” diye konuştu.

Çalıntı mallara karşı duyarlı olun

İlçeye dışarıdan gelip çalıntı mallar satmaya kalkanlar olduğu yönünde ihbar ve şikâyetler aldıklarını da ifade eden Salih Köken açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Bu konu üzerinde dikkatli olunuz. Her satılan malı araştırmadan almayınız. Şüphe halinde 155`i arayın bizden yardım isteyin. Bu konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Sizler de bizlere yardımcı olun. Bundan böyle her 15 günde bir şoför esnafı, muhtarlar, kasaplar ve değişik esnaf odaları ile toplantılarımız devam edecektir."

Merkez Kıraathanesindeki toplantıya Trafik Büro Amiri Başkomiser Mustafa Bağ, Karakol Amiri Komiser Cemil Şen, Sivil Büro Amiri Komiser Nuh Ali Çil, muhtarlar ve vatandaşlar ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


Anahtar Kelimeler: