Hem kazandı hem kazandırdı

Hem kazandı hem kazandırdı

Hem kazandı hem kazandırdı
Gündem 6.03.2011 11:10:00 3110 0

Darende’de faaliyet gösteren Adnan İlhan’ın sahibi olduğu Gökser İletişim Vodafone tarafından Ortaanadolu Bölgesinde, hat geçişi ve satışta birinci seçildi. Vodafone Bölge Müdürü Selami Kaya Adnan İlhan’ı işyerinde ziyaret ederek başarılarından dolayı kutladı.

Darende’de Vodafone Shop’u ziyaret eden Selami Kaya, yaptıkları tespitlere göre Gökser İletişim’in müthiş bir performansla müşterilerine hizmet sunduğunu ve birinciliği aldığını kaydetti. Ödül olarak iki kişilik yurt dışı seyahati imkanı sunduklarını bildiren Kaya firmanın başarılarını sürdürerek devam ettireceğine inandığını söyledi.

Selami Kaya ilçedeki temasları sırasında gezdiği Darende’den çok etkilendiğini ve önümüzdeki günlerde bölge bayileri toplantısını gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Kaya, toplantı, konaklama ve gezi için gerekli tüm imkanların bulunduğu Darende’nin bayilerine moral ve motivasyon katacağını dile getirdi.

Adnan İlhan birinciliği almalarında en büyük pay sahibi olan Darende’deki tüm müşterileri ve hemşehrilerimize teşekkür etti. İlhan yeni bir çalışma ile işyerinde konsept düzenlemeleri yaparak daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: