Takım başarısı

Takım başarısı

Takım başarısı
Eğitim 24.02.2011 09:44:00 2812 0

Malatya genelini kapsayan liseler arası kros yarışmasında Darende Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencilerinden Sami Özer, 5 bin metrede il birincisi olurken, yarışmalara katılan 8 sporcu da takım halinde il ikinciliğini aldı.

Okul Müdürü Suat Kılıç, il birincisi olan Sami Özer’in Mart ayında Gaziantep’te yapılacak bölge yarışmalarında Malatya’yı temsil edeceğini söyleyerek, ilde önemli dereceler elde eden öğrencilerini okulun Beden Eğitim Öğretmeni Şahin İnal’ın hazırladığını ifade etti.

Kaymakam Mehmet Aktaş öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını beklediklerini ve çeşitli yarışmalarda ciddi dereceler elde ederek Darende’nin adını zirveye taşıyan her bir bireyin önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak da METEM’in geçen yıl olduğu gibi bu sene de krosda başarı elde ederek adını duyurduğunu söyledi. SODES projeleri kapsamında okulda bir de basketbol kursu açtıklarını bildiren Tarak, onlardan da başarılar beklediklerini ve kursa katılan öğrencilere günlük 12 lira ödeme yaparak destek olduklarını da sözlerine ekledi.

Dereceye giren öğrencilere okul aile birliği, okul yönetimi ve kaymakamlık tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Anahtar Kelimeler: