Açılışa hızlı hazırlık

Açılışa hızlı hazırlık

Açılışa hızlı hazırlık
Gündem 21.02.2011 09:47:00 3537 0

Erkuş, Meslek Yüksek Okulu Müdürü oldu

İnönü Üniversitesi yapımı devam eden ve önümüzdeki eğitim sezonunda açılması planlanan Darende Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atama yaptı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selma Karatepe, Darende Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne ise, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Doç. Dr. Hakan Erkuş atandı.

Özgeçmişi

1972 yılında Darende Hacıderviş Mahallesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya Sümer Lisesinde bitirdi. 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ikincilik ile mezun oldu. Master ve doktorasını İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe Finansman Bilim Dalında tamamladı. Dr. Erkuş 2009 yılında Tübitak Yurtdışı Araştırma Programından aldığı burs ile Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan Rutgers Üniversitesinde bir yıl misafir öğretim üyeliği yaptı ve araştırmalarda bulunduktan sonra Doçent unvanını aldı. Halen İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe Finansman Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışan Erkuş evli ve bir çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler: