Ziraat Bankası onarılacak

Ziraat Bankası onarılacak

Ziraat Bankası onarılacak
Gündem 5.02.2011 18:14:00 2781 0

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Başmüdürü Murat Öztürk, Darende’de temaslarda bulundu. Öztürk, bankadaki incelemelerinin ardından müşterileri de ziyaret etti.

Murat Öztürk ve beraberindekiler Kaymakam Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aktaş, Ziraat Bankası’nın ilçedeki şubesinin kapsamlı bir onarım ve fiziki düzenlemeden geçmeye ihtiyacı olduğunu kaydederek; “Ziraat Bankası Yönetim Kurulu’nun Darende’ye yaptığı ziyaretin ardından şubemizin layık olduğu şekliyle düzenlemesi için gereken desteği vereceklerinden eminiz” dedi. Murat Öztürk de konunun gündemlerinde olduğu bildirdi.

Öztürk daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le görüştü. Kısa bir süre önce Ziraat Bankası Yönetim Kurulu ile Darende’ye geldiklerini ve heyetin ilçeye hayran kaldığını bildiren Öztürk, vakfın yaptığı çalışmaların herkesi etkilediğini ifade etti.

Ziyarete Ticari Krediler Bölge Yönetmeni M. Gökhan Erdil, Şube Müdürü Fahri Ulubaba ve Servis Yetkilisi Uğur Demir de katıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

  http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=161


Anahtar Kelimeler: