Koordinasyon ve kaynaşma sağlanıyor

Koordinasyon ve kaynaşma sağlanıyor

Koordinasyon ve kaynaşma sağlanıyor
Gündem 5.02.2011 18:02:00 1717 0

Kaymakamlık koordinasyon toplantıları her ay bir kurumda

Darende’de resmi kurumlar arasındaki koordinasyonun daha iyi sağlanması amacıyla her ay farklı birimlerde toplantı yapılmaya başlandı. Kaymakam Mehmet Aktaş, her ay bir kurumda yapılan toplantılarda yetkili müdürlerin birbirlerini, çalışma ve ilgi alanlarını daha iyi tanıdığını söyledi.

Yeni yılla birlikte ayda bir farklı kurumlarda koordinasyon toplantısı gerçekleştirerek yetkililer arasındaki kaynaşmayı pekiştirdiklerine dikkat çeken Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş; “Toplantılarda arkadaşlarımız kurumları daha iyi tanımaya başladı. Kurumların faaliyetleri hakkında bilgiler edinilirken çalışmalarla ilgili farklı fikirler de paylaşılıyor. Hedeflenen projelerin yanı sıra çalışmaların seyri hakkında kurum müdürlerinden orijinal görüşler ortaya çıkıyor” dedi.

Kaynaşmaya da vesile olan toplantıları her ay bir kurumda sürdüreceklerinin altını çizen Aktaş, “Bir ve beraber hareket ederek, vatandaşlara hizmet ulaştırılırken kamu imkânlarının daha verimli kullanılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu arada Ocak ayı toplantısı Darende Müftülüğünde yapıldı. Toplantıda Müftü Nurdoğan Türk kurumu ve çalışmaları hakkında brifing sundu.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=170


Anahtar Kelimeler: