U 17 liginde top koşturuyorlar

U 17 liginde top koşturuyorlar

U 17 liginde top koşturuyorlar
Gündem 5.02.2011 17:44:00 2208 0

Yenibalabanspor’dan Kaymakama ziyaret

“Gençleri bir arada tutmanın formülü spor”

Balaban Beldesinde kurulan ve Malatya U17 (17 yaş altı) liginde oynayan Yenibalabanspor Kulüp yönetimi Kaymakam Mehmet Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yenibalabanspor Kulüp Başkanı Cemal Çelebi başkanlığındaki heyet, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kulüp yönetiminde yer alan ve aynı zaman İlçe SGK Müdürü olan Harun Akbalaban kısa bir süre önce kurdukları kulüp ile belde ve civar köylerdeki gençleri sporla kaynaştırarak topluma yararlı bir şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Gençlerin spor tutkusu

Kaymakam Aktaş, sporun centilmenlik gerektirdiğini ve insana birçok değeri öğrettiğini ifade etti. Aktaş; “Gençleri bir arada tutmanın formülü spordan geçiyor. Ahlaklı, sağlıklı bir toplum oluşturmak için gençlerin ilgisini çekecek sportif faaliyetlere önem vermeliyiz. Kişisel gelişim ve karakter eğitiminde sporun önemli bir etken olduğuna inanıyorum. Yenibalabanspor’un da hem belde hem de yakın çevresinde bulunan köylerimizdeki gençleri sporla bir arada tutacağı kanaatindeyim. Böylesi güzel faaliyetleri imkânlarımız ölçüsünde bizler de destekleriz” dedi. Mehmet Aktaş, kulübe başarılar diledi.

Teknik Direktörlüğünü Balaban Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni M. Kemal Gündüz’ün yaptığı kulübün yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Cemal Çelebi, Esef Özel, Battal Köse, Bekir Kaygusuz, Mehmet Dizdar, Abdulselim Cihan, Harun Akbalaban


Anahtar Kelimeler: