Milletvekilleri açıkladı

Milletvekilleri açıkladı

Milletvekilleri açıkladı
Gündem 11.01.2011 11:24:00 1854 0

AK Parti Divan Kurulu Toplantısı Konuşan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz

“Kaynakları millete harcadık”

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Darende’de düzenlenen İlçe Divan Kurulu toplantısında hükümetin milletin refah ve huzuru için çalıştığını söyleyerek, eğitim, sağlık, alt yapı hizmetleriyle toplumun ihtiyacı olan her alanda kaynakları millete harcadıklarını bildirdi.

Özhat Restaurtant’ta düzenlenen AK Parti İlçe Divan Kurulu toplantısına katılan Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı hükümetin 8 yıllık icraatları ile vatandaşa eşit bir şekilde hizmet ettiğini anlattı.

Herkes bir taş koysaydı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan göreve geldikten sonra yapmaya başladıkları çalışmaları sıraladı. Darende’nin önce alt yapı sorununu çözüp daha sonra üst yapısı ve gelişmesi üzerine projeler hazırladıklarını açıklayan Özkan; “Keşke bizden önce görev yapan her bir belediye başkanımız bugün yapılmakta olan sorunlardan bir tanesini çözse imiş şimdi daha başka ve ilçemizin daha müreffeh olması için icraatlarla meşgul olurduk” dedi.

Geleceği hazırlıyoruz

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de konuşmasında; “Biz çocuklarımızın torunlarımızın geleceğini hazırlıyoruz, öyle bir sistem kuruyoruz ki, bizden sonra kim gelirse gelsin bu ülkenin dinamikleriyle oynayamayacak,  milli değerleriyle oynayamayacak, ülke kaynaklarını har vurup harman savuramayacak” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, hükümetin politikalarıyla Türk parasının değer bulduğunu kaydederek eskiden insanların cebinde dolar bulunduğunu, sürekli doların yükseliş ve inişini takip ettiğini şimdi ise artık bunların geride kaldığını halkın doları neredeyse unuttuğunu dile getirdi.

Rotamızı kimse döndüremeyecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizdeki kararlı adımlarla Türkiye’nin çevresi ve dünyada etkili bir lider olduğunun altını çizen Fındıklı; “Allah’ın izniyle bu ülkenin rotasını bir daha kimse geriye döndüremeyecek, bu millete kimse sırtını dönemeyecek. Bu güzel hizmetlerin devamı için kapı kapı gezerek insanları bilinçlendirmemiz lazım. Mevkimiz olsun yada olmasın, vekil olalım veya olmayalım hiç önemli değil, AK Parti’de bu mücadeleyi verecek cengaver arkadaş çok” diye konuştu.

Toplantıya Darende Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılınçer, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, AK Parti İl Başkan Yardımcısı H. Bayram Yılmaz, AK Partili Darende Belediye Meclis Üyeleri, belde başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: