Polis, 10 Ocak´ı unutmadı

Polis, 10 Ocak`ı unutmadı

Polis, 10 Ocak´ı unutmadı
Gündem 10.01.2011 16:59:00 2561 0

Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Başkomiser Mustafa Bağ ve Komiser Cemil Şen’le beraber yaptığı ziyarette toplumun bilinçlenmesinde, dolayısıyla da güven ve huzur ortamının güçlenmesinde basının önemli katkıları olduğunu kaydetti.

Darende’deki haberlerin duyurulması ve ilçenin tanıtımında gazetecilerin önemli bir görevi üstlendiğini dile getiren Köken; “Basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu çerçevede kurumlarla bireyler arasında bilgi-haber akışını sağlayan basın, demokrasinin korunmasında da önemli bir görev üstlenmektedir. Basın, bireylerin yaşadıkları toplumun geleceği ile ilgili hususlarda etkin rol üstlenmelerini sağlamakta, böylelikle de demokratik hak ve özgürlüklerin daha geniş bir alanda kullanımını sağlamaktadır. Halkı bilgilendiren, kamuoyu oluşmasını sağlayan basının, evrensel meslek ilkeleri ışığında görevini ifa etmesi, objektif ve doğru haber yapması demokrasimiz açısından da büyük önem arz etmektedir” dedi.

Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri ve Darende Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Aslan Tektaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hatırlanmanın kendilerini mutlu ettiğini bildirdi. Emniyet teşkilatı ile güzel bir diyalog içerisinde olduklarının altını çizen Tektaş, haber üretirken toplumun menfaatlerini ve hassasiyetleri göz önünde bulundurduklarını ifade etti.

İHA Muhabiri İsmet Uğur da nezaketlerinden dolayı Köken ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=95


Anahtar Kelimeler: