Darende Lisesi kazandı

Darende Lisesi kazandı

Darende Lisesi kazandı
Gündem 2.01.2011 11:02:00 2521 0

Darende`de Kaymakamlık tarafından düzenlenen Voleybol turnuvası Darende Lisesinin şampiyonluğu ile sona erdi. Yapılan maçlar sonunda finale kalan takımlardan Nadir İlköğretim okulu ikinci, esnaflar karması üçüncü ve Beydağı Darende ise dördüncü oldu.

2010 turnuva şampiyonun belirlendiği final maçından sonra takımlara kupaları Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkan vekili Mehmet Karcı tarafından verildi. Turnuvaya katılan tüm takımlara birer plaket sunuldu.

Kaymakam Mehmet Aktaş ödül töreninde yaptığı konuşmada sporun dostluk ve kardeşlik çerçevesinde toplum hayatındaki olumlu yansımalara dönüştüğüne dikkat çekti. Tüm katılımcılara ve izleyenlere teşekkür eden Kaymakam Aktaş; “Darende’mizde böylesine bir kapalı spor salonun olması çok önemli bir fırsattır. İlçe halkı bu fırsatı çok iyi değerlendirmelidir. Bu çerçevede çalışmalar yapan Darendespor yönetimine destek olunması gerektiğini inanıyorum” dedi.

Kupa töreninde turnuvayı organize eden Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe de müsabakaları düzenleyerek spora olan ilgiyi artırdıkları için mutlu olduklarını bildirdi.  Kumtepe; “İlçede herkesimden insanların katılımıyla oluşan takımların, sporun kaynaştırma özelliği ve centilmenlik çerçevesinde mücadele etmiş olmaları bizleri sevindirmiştir” diye konuştu.

Fatih Kumtepe turnuvada sivil, esnaf, memur ayrımı yapmadıklarını herkesin centilmence mücadele ettiğini, ilçe Kaymakamının da Cumhuriyet İlköğretim adına oyuncu olarak katıldığını ve kıran kırana mücadelelerde yer almış olmasının ayrı bir heyecan verdiğini söyledi.

Final maçını İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak Askerlik Şubesi Başkanı İlker Bardakcı’nın yanı sıra çok sayıda sporsever izledi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=91


Anahtar Kelimeler: