Darende heyetini ağırladı

Darende heyetini ağırladı

Darende heyetini ağırladı
Gündem 24.12.2010 14:53:00 2380 0

Kolat’a ziyaret

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş başkanlığında oluşturulan bir heyet hemşehrimiz Sivas Valisi Ali Kolat’a nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Kolat, ziyarette doğduğu ilçenin yöneticilerinin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Darende’den heyet halinde Sivas’a giden Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, Emniyet Müdürü Salih Köken, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Çalık Vali Ali Kolat’la makamında bir süre görüştü.

El ele vererek sorunları aşıyoruz

Kaymakam Aktaş ziyarette, Darende’nin insan zengini bir ilçe olduğunu ve böylesi bir yerde görev yapmanın bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Aktaş; “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas ilinin en üst düzey yöneticisinin Darendeli olması bizler için kıvançtır. İlçedeki yönetici arkadaşlarımızla el ele vererek sorunlarımızı aşmak için bütün kapıları çalıyoruz” dedi.

Bir ve beraber hareket

Vali Kolat da hemşehrilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını kaydederek; “Aynı toplumda yaşayan yöneticilerin bir ve beraber olarak hareket edip, memleketin sorunlarını çözmek için koşuşturması örnek davranışlardır. Doğduğum ilçenin yöneticilerinin bu erdemlilik ve düşünceyle yan yana durması, her türlü engeli aşacaklarının göstergesidir” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca uzun süre Emniyet Genel Müdürlüğündeki üst birimlerde görev yapan Kolat’tan Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kuracağı MOBESE sistemi ve asayiş olaylarına müdahale sırasında kullanılacak minibüs tipi araç teminine yardımcı olması istendi.

Kolat misafirlerine Sivas Valiliği yayınlarından hediye ettikten sonra makamındaki balkondan kentin tarihi yapıları hakkında bilgi verdi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=103


Anahtar Kelimeler: