3 İlin Emniyet Müdüründen ziyaret

3 İlin Emniyet Müdüründen ziyaret

3 İlin Emniyet Müdüründen ziyaret
Gündem 5.12.2010 19:33:00 2380 0

Emniyet Müdürleri toplantısı için karayolu ile Antalya’ya giden Tunceli, Bingöl ve Malatya İl Emniyet Müdürleri Darende’yi ziyaret etti.

Tunceli İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Bingöl İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya aynı araçla Darende’ye geldi. İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Elaman, Terörler Mücadele Şube Müdürü Mehmet Şentürk ve Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Ekici tarafından karşılanan Emniyet Müdürleri kısa bir süre dinlendi.

Doğal ve kültürel güzellikler var

Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya kentte bir süre ağırladıkları müdür arkadaşları ile seyahat ederken yol güzergâhındaki Darende’yi de ziyaret ettiklerini bildirdi. Emniyet Müdürü arkadaşlarına Darende’nin tarihi, doğal ve kültürel birçok güzelliğe sahip olduğunu anlatan Kahya; “İnşallah geniş bir zamanda bu güzel ilçeyi beraber gezme imkanına kavuşuruz. Darende, huzur şehri, güzelliklerin yaşandığı bir yer” dedi.

BBP Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş ve BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök’ün de katıldığı ziyarette Emniyet önünde hatıra fotoğrafı çektiren Emniyet Müdürleri daha sonra yola devam etti.

 


Anahtar Kelimeler: