Öyle bir taktik uygulamışlar ki

Öyle bir taktik uygulamışlar ki

Öyle bir taktik uygulamışlar ki
Gündem 4.12.2010 10:48:00 2213 0

Darende’de yalnız yaşayan yaşlı bir bayanın evinden eski kazanları çalan iki zanlı polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Hacıderviş Mahallesinde yalnız başına yaşayan bir bayanın evinin kapısını zorlayarak önce olay olmuş gibi davranan hırsızlık zanlıları daha sonra yardım etmeye çalışmak için gelme bahanesiyle evin kapısını açtırıp polis çağırdıklarını söyledi.

Yaşlı kadının uzun süre geçmesine rağmen polis gelmemesi ve kendisine yardım etmek isteyenlerin ortadan kaybolması ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü aradığında evinden hırsızlık yapıldığını anlaması üzerine inceleme başlatıldı. Yapılan incelemede evdeki 2 adet eski bakır yemek kazanının çalındığı tespit edildi. Yaşlı bayanın verdiği ifade doğrultusunda eşkalleri belirlenen zanlılarda V.K (26) ve E. K (17) biri kuru sıkı diğeri ruhsatsız iki tabanca ve mermileri ile ele geçirildi. V.K’nin daha önceden de hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenilirken çalınan kazanları Malatya’da bir eskiciye sattıkları belirlendi.

Suçlarını itiraf eden zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken polis olayla ilgisi olduğunu tespit ettiği firarileri arıyor.


Anahtar Kelimeler: