Özlenen lezzetleri tattırıyorlar

Özlenen lezzetleri tattırıyorlar

Özlenen lezzetleri tattırıyorlar
Gündem 4.12.2010 10:13:00 1750 0

Darende’de yeni bir lokanta hizmete girdi. Beyazsaray Lokantanın açılışında bir konuşma yapan Mehmet Aktaş, ortakları Selahattin Can ve Murat Kalfaoğlu ile ilçeye yeni lezzetleri getirdiklerini bildirdi.

Malatya-Kayseri karayolu üzerine açılan işyerinde maharetli ustalarının hazırladığı leziz yemekleri damak zevklerine sunacaklarını kaydeden Aktaş, pide ve yemek çeşitlerinin yanı sıra özellikle esnaflara yönelik hergün farklı menülerle 4 çeşit yemeği de 4 TL’den satışa sunmaya başladıklarının altını çizdi. Ucuza kaliteli yemek fırsatı sunduklarını hatırlatan Aktaş, tüm vatandaşları damakların özlediği lezzetleri tatmaya çağırdı.

Nezih ortamlar seçiliyor

İşyerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İsa Özkan da ilçenin yol üzerinde bulunması nedeniyle seyahat eden vatandaşlar başta olmak üzere çevrede ikamet edenlerin de yemek için nezih ortamları seçtiğine işaret ederek, yeni açılan tesisin bu özellikleri taşıdığını belirtti. Özkan; “Son zamanlarda Darende’mizde yeni işyerleri açılmaya başladı. Bu ilçemizin geliştiğinin göstergesidir. Farklı sektörlerde hizmete giren işyerleri yeni ürünleri ilçemize getirmenin yanı sıra istihdama da katkı sağlamaktadır” dedi.

Ekonomik canlanma yaşanacak

Yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu’nun açılmasıyla ekonomik anlamda daha fazla canlanma yaşanacağına vurgu yapan Özkan, 1 yıl içerisinde çok ciddi hareketlilik ve buna bağlı gelişmeler olacağını sözlerine ekledi.

Açılışa, Darende Müftüsü Dr. Nurdoğan Türk, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil toplum kuruluş başkanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duanın ardından kurban kesilen işyerinin açılışına katılanlara yemek ikram edildi.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=67


Anahtar Kelimeler: