Şahin Kaya, Ali ve Adnan Özdoğru

Şahin Kaya, Ali ve Adnan Özdoğru

Şahin Kaya, Ali ve Adnan Özdoğru
Hemşehriler 4.12.2010 10:12:00 6505 0

Adana`da yaklaşık bir asırdır hizmet veren Yeni Uğur Helvacısı, 1,5 dönümlük alana kurduğu yeni imalathane ve satış merkezini yeniledi. Ali Özdoğru ve Adnan Özdoğru kardeşlerin sahibi olduğu Yeni Uğur, hemşehrimiz Şahin Kaya’nın ortak olarak sermaye katmasıyla büyümesine devam ediyor. Yeni Uğur’da damak tadının sattırdığı ürünleri müşteriler tanıtıyor.

 Şahin Kaya’nın ortak olmasıyla Tarihi Kazancılar Çarşısı`ndaki imalathane ve satış ofisi yenilendi. Tahin, helva, lokum, şeker sucuğu ve cezerye çeşitlerine ek olarak ev baklavası ile nikah şekerini ekleyen firma geniş ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. Adana’da yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren firma genişletilen işyerinde müşterilerine görüntülü imalat imkânı sunarak ürünlerin imal sürecini rahatlıkla izletmeye başladı. 

Ürün çeşitliliğinin artırıldığı firmada patronların eşleri de sorumlu olduğu alanlarla çalışmalara katkı sağlıyor. Şahin Kaya’nın eşi Nermin Hanım, Ali Özdoğru’nun eşi Emine Hanım ve Adnan Özdoğru’nun eşi Hayriye Hanım sorumlu oldukları birimlerin yönetiminden en ince ayrıntısına kadar taçlanan başarıya katkı sunuyor.

400 çeşit nikah şekerini alternatif olarak müşterilerine sunan firma, Darendeli bir aileye yaptırdıkları ev baklavasını fırınlayarak yeni bir ürün çeşidini daha damak zevklerine kazandırdı. Yeni Uğur ayrıca yenilediği merkezinde yöresel ürünlerin pazarlandığı Malatya pazarı ve baharat çeşitlerini de satışa sundu.

Yeni Uğur yeni ortağın ardından Adana Baraj Yolu’na bir şube açtı. Vali İlhan Atış’ın yaptığı açılışa çok sayıda hemşehrimiz ve vatandaş da katıldı. Açılışta Latif Doğan ve Jale Partıltı da bir konser verdi.


Anahtar Kelimeler: