Sırada Voleybol turnuvası var

Sırada Voleybol turnuvası var

Sırada Voleybol turnuvası var
Gündem 4.12.2010 10:10:00 1605 0

Darende Kaymakamlığı’nın destekleri ile Darendespor tarafından organize edilen masa tenisi turnuvası sona erdi. Öğrenci, memur ve sivil gruplardan toplam 115 sporcunun katıldığı turnuvada Numan Ataş birinci oldu.

Turnuva sonunda, öğrencilerde Emre Onat, memurlarda Numan Ataş, sivillerde ise Selçuk Kılıçaslan birinci oldu. Sivillerin birincisini yenen Numan Ataş süper birinciliği de aldı. Belediye Başkan Vekili Yaşar Çalık yarı finalde yenilerek elendi.

Turnuva sonunda konuşan Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, "Tüm katkılarından ve desteklerinden dolayı Kaymakam Beye teşekkür ederim" dedi.

Daha fazla spor

Kaymakam Mehmet Aktaş ise "İlçede bu tür faaliyetlere her zaman yardımcı olacağız. Bu turnuva sonbahar turnuvası idi. İleri ki dönemlerde devam edecek. En kısa sürede voleybol turnuvasının başlatılmasını ilçe gençliğinin yanında olup bu güzel kapalı spor salonundan faydalanacağız" ifadelerini kullandı.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkan V. Yaşar Çalık, Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak verdi.


Anahtar Kelimeler: