Fikret Kayacı

Fikret Kayacı

Fikret Kayacı
Hemşehriler 4.12.2010 09:58:00 2189 0

Mersin’in Erdemli ilçesinde zücaciyecilik yapan hemşehrimiz Fikret Kayacı’yı işyerinde ziyaret ettik. Darende-Gürün sınırında Huzur Mangal adıyla açık hava restaurantı bulunan Salih Kayacı ziyaret için geldiği Erdemli’de oğlunun işyerinde objektiflerimize poz vererek selamlarını gönderdi.

Yazıköylü Salih Kayacı’nın Hulûsi, Ferdi ve Hasan adlı oğullarının en büyüğü olarak 1978 yılında dünyaya gelen Fikret Kayacı 2002 yılında Erdemli’ye geldi. Seyyar satıcılıkla ticarete başlayan Kayacı kısa sürede ticari başarısını işyeri açarak gösterdi. Kardeşleri ile birlikte hareket eden ve 2004 yılında yerleşik ticarete geçerek dayanışmalarını yansıtması amacıyla işyerlerine de Kardeşler Züccaciye adını veren Kayacı, çalışmalarını halen bu işyerinde sürdürüyor. Kardeşlerinin bölgede pazarlama yaptığını dile getiren Fikret Kayacı, Emsan Bölge Bayisi olduklarını ve çevrelerinde oldukça sistemli bir servis ağı ile hizmet verdiklerini ifade etti.

Fikret Kayacı Darende’yi sürekli özlediklerini bildirerek ilçede son yıllarda çok güzel çalışmalar yapılmasının herkesi memnun ettiğini söyledi. Hulûsi Efendi Vakfı’nın Darende için büyük bir nimet olduğunun altını çizen ve toplumun genelini ilgilendiren mükemmel hizmetlerle bölgeye çeşitli kazanımlar sağladığını sözlerine ekleyen Fikret Kayacı, sağlıktan turizme, eğitimden sosyal alanlardaki yardımlara kadar her alanda insana hizmeti öngören vakfa Darendelilerin sahip çıkarak destek olmasını istedi.


Anahtar Kelimeler: