Spor kaynaştırıyor

Spor kaynaştırıyor

Spor kaynaştırıyor
Gündem 1.12.2010 12:35:00 1515 0

Darende`de Kaymakamlık tarafından Voleybol Turnuvası başlatıldı. Darendespor Kulübünün organize ettiği 12 takımın katıldığı turnuvanın ilk karşılaşması Cumhuriyet ve Nadir İlköğretim Okulları arasında yapıldı. Kaymakam Mehmet Aktaş’ın da oynadığı maçta ilk karşılaşmayı Nadir İlköğretim Okulu 3-0 yendi.

Kaymakam Mehmet Aktaş karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada kısa bir süre önce masa tenisi turnuvası yaptıklarını hatırlatarak başlayan voleybol turnuvasının vatandaşlar arasında kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Kaymakam Aktaş; “Bu tür organizeler, toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla daha anlamlı hale gelmektedir. Tüm vatandaşlarımızı turnuvaya katılmaya ve destek olmaya davet ediyoruz. Spor, insanlara centilmenliği, dayanışmayı öğretiyor. Hem kamu görevlilerimiz hem de vatandaşlarımızın kış akşamlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için bu tür turnuvaların devamı gelecek” dedi.

Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe de Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında maçların tek devreli lig usulü ile oynanacağını, müsabakalar sonunda dereceye giren takımların ödüllendirileceğini açıkladı. Turnuvanın geçen yıl hizmete giren spor salonundan yararlanma anlamında da yararlı olacağını söyleyen Kumtepe; “Bu tür tesisler spor ve sosyal etkinliklerin düzenlenmesi bakımından çok önemlidir. Bu güzel tesisin ilçemize kazandırılmasında emek veren herkese teşekkür ederken, salonun kullanılmasındaki sorunların belediyemiz kanalıyla çözülmesinden dolayı da mutlu olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.

Çok sayıda vatandaşın izleyici olarak katıldığı turnuvaların 20 Aralık’ta son bulması planlanırken belirlenen günlerde akşam saat 18.00’de başlayan karşılaşmalarda ikişer maç oynanacağı ifade edildi.

 

Haberin fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=9&pg_img=3&pg_items=4


Anahtar Kelimeler: