Balaban´a yeni bir hizmet daha

Balaban`a yeni bir hizmet daha

Balaban´a yeni bir hizmet daha
Gündem 6.11.2010 18:58:00 2503 0

Darende’ye bağlı Balaban Beldesine Ziraat Bankası tarafından otomatik para makinesi (ATM) kuruldu. Balaban Belediye binasının girişine yerleştirilen ATM hakkında bilgi veren Ziraat Bankası Darende Şube Müdürü Fahri Ulubaba, ilçedeki hareketliliği göz önünde bulundurarak vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla Malatya-Kayseri karayolu güzergâhındaki beldeye otomatik para çekme makinesi kurduklarını söyledi.

Belde ve köy yoğunluğunun ortak noktası

Fahri Ulubaba yaptığı açıklamada Darende’ye bağlı belde ve köy yoğunluğunun ortak noktası olan Balaban Beldesine kurdukları ATM’nin hizmete girdiğini ve vatandaşların ilçe merkezine gelmeden paralarını kolaylıkla çekebileceklerini bildirdi. Malatya’ya 120 kilometre uzaklıktaki Darende’den sonra il merkezine kadar herhangi bir yerde ATM bulunmadığına dikkat çeken Ulubaba, kurulan ATM sisteminin yolda paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara da hizmet vereceğini duyurdu.

Yolu kullananlar da faydalanacak

Fahri Ulubaba; “Sadece para çekmek için uzak mesafelerden gelen vatandaşlarımızı düşünerek, hizmeti ayaklarına götürdük. Çiftçilikle uğraşanlar başta olmak üzere Balaban ve civarında bankamızdan faydalanan çok sayıda vatandaşımız var, ATM hem onların hem de doğuyu batıya bağlayan karayolunu kullanan tüm vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Ayrıca ATM’den bütün banka kartları ile para çekme olanağı bulunduğundan insanlarımıza kolaylık sağlanmıştır” dedi.

ATM’nin kurulmasında Balaban Belediyesinin yer konusunda yardımcı olduğu vurgusunu yapan Fahri Ulubaba, Darende ilçe merkezindeki ATM’de yaşanan yoğunluğu azaltarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıkları çalışmanın ardından çarşı merkezine para yatırma-çekme özelliği olan bir otomatik para makinesi kurmayı planladıklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: