İsmail Sönmez İlçe Tarım Müdürü oldu

İsmail Sönmez İlçe Tarım Müdürü oldu

İsmail Sönmez İlçe Tarım Müdürü oldu
Gündem 6.11.2010 18:45:00 2764 0

Uzunca bir süredir vekâleten yürütülen Darende İlçe Tarım Müdürlüğüne Veteriner Hekim İsmail Sönmez asaleten atanarak görevine başladı.

Kahramanmaraş Nurhak’ta İlçe Tarım Müdür Vekili olarak görev yapan İsmail Sönmez görevde yükselme sınavlarının ardından yapılan atamayla Darende İlçe Tarım Müdürlüğü’ne tayin edildi.

Özgeçmişi

1973 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde dünyaya gelen İsmail Sönmez, memleketinde tamamladığı ilk, orta ve lise öğreniminin ardından kazandığı Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden 1994 yılında mezun oldu. Vatani görevini 1994-1995 yılları arasında 2. Ordu Komutanlığında Yedek Subay olarak ‘Gıda Kontrol Subayı’ sıfatıyla Malatya’da tamamladı. Bir süre serbest olarak çalışan Sönmez, 1999 yılında Hakkari İl Tarım Müdürlüğü’nde göreve başladı. 2002 yılında Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine tayin edilen İsmail Sönmez burada 8 yıl Müdür Vekili olarak görev yaptı. Görevde yükselme sınavını başarıyla veren Sönmez Darende İlçe Tarım Müdürlüğü’ne asaleten atandı. Sönmez evli ve 2 çocuk babası.


Anahtar Kelimeler: