Yeni bir işyeri daha açıldı

Yeni bir işyeri daha açıldı

Yeni bir işyeri daha açıldı
Gündem 6.11.2010 18:32:00 1515 0

Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesinde göz hastalıkları uzmanının görev başlamasının ardından ilçedeki ikinci optik de hizmete girdi. Sektörde 12 yıldır hizmet veren Optisyen Serpil Polat, Darende’ye gelerek yeni bir işyerini ilçemize kazandırdı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü mezunu olan ve Sivas’ta bir optikte çalışan Serpil Polat, Darende’de kendi işyerini açarak hizmet vermeye başladı. İlçedeki potansiyeli göz önünde bulundurarak işyeri açma kararını veren Polat, önceliklerinin insan sağlığı olduğunu bildirdi. Gözlüklerin montaj, cam çerçeve değiştirilmesi gibi tüm işlemleri Darende’de yaptıklarını anlatan Serpil Polat, tüm sosyal güvence kuruluşlarının gözlüklerini verebildiklerini dile getirdi.

Malatya-Kayseri Karayolu üzeri, Şoförler ve Otomobilciler Odası yanındaki işyerinde hizmet veren Serpil Polat, vatandaşların Malatya’ya gitmelerine gerek kalmadan tüm gözlük hizmetlerini işyerinden sağlayabildiklerini ifade etti. Tel: 615 22 02


Anahtar Kelimeler: