Tarih: 06.11.2010 18:00

Osmaniye´nin Darendeli eski Başkanı

Facebook Twitter Linked-in

Bir dönem Osmaniye Belediye Başkanlığı yapan hemşehrimiz Memili Kırıkkanat, yöneticilerin özel hasletlere sahip niteliklerle işlerini yürütmesi ve toplumun çoğunluğunu esas alarak hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

Ailesi Darende’nin Kılıçbağı Mahallesinden olup Osmaniye’de fırıncılık yapan ve bir dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kırıkkanat, babaocağına ayrı bir özlem duyduğunu bildirdi. Darende’nin marka olan ismine layık insanlar yetiştirdiğini ve son yıllarda güzel gelişmelerin yaşandığı bir yer olduğunu dile getiren Memili Kırıkkanat; “Tarihin her döneminde önemli medeniyetlere ve büyük zatlara mekân olan Darende, güzellikleriyle insanı derinden etkileyen bir yer. Giden herkes hayranlığını bildirmektedir ve bu bizler için ayrı bir guru vesilesidir. Özellikle Hulûsi Efendi Vakfı’nın ilçenin çehresine her geçen gün yeni bir eseri katması Darende’yi farklı kılmaktadır” diye konuştu.

Yöneticilerin belli düsturları göz önünde bulundurması gerektiğine de dikkat çeken Memili Kırıkkanat, mümkün olduğunca riayet ettiği hasletleri şu şekilde belirtti: “İyi bir yönetici, Halka sevgi ve merhamet besler, alçakgönüllü ve ölçülü olur, adaletten ayrılmaz, toplumun çoğunluğunu esas alarak hizmet eder”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —