Kaynaşma turnuvası

Kaynaşma turnuvası

Kaynaşma turnuvası

Darende`de Kaymakamlığın katkılarıyla Darendespor tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında final tamamlandı.  Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Belediye Başkan Vekili Yaşar Çalık da yarı final sonunda bir gösteri maçı yaptı.

Kaymakam Mehmet Aktaş yaptığı açıklamada vatandaşlar, öğrenciler ve çalışanların kaynaşması için başlatılan masa tenisi turnuvasının amacı doğrultusunda devam ettiğini söyledi.

Kaymakam Aktaş, vatandaşların günlük hayatlarındaki stresi atarak yeni isimlerle tanışıp dostluklar kurmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada öğrenciler, memurlar ve esnaflar-vatandaşlar olmak üzere üç kategoride düzenlenen maçlara yoğun ilgi gösterildiğini bildirdi.

Turnuvada hakemlik yapan Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe de 46 öğrenci, 37 memur ve 32 de vatandaşın katıldığı turnuvada final maçlarının tamamlanarak süper finalin gerçekleşeceğini ifade etti.

Karşılaşmaların yapıldığı kapalı spor salonundaki maçlara oyuncuların taraftarları ve aileleri de izleyici olarak katıldı.

Turnuva sonunda; memurlarda 1. Numan Ataş 2. Atilla Sekendiz 3. Bedri Canpolat oldu. Sivillerde 1. Selçuk Kılıçarslan 2. Oğuz Köse 3. Abdullah İnceoğlu oldu. İlçe birinciliğini ise Numan Ataş kazandı.