Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı

Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı

Vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı
Gündem 5.10.2010 17:12:00 3895 0

Abdullah Gül, Hulusi Efendi Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek ziyareti sırasında Hulûsi Efendi Vakfı tarafından ülkede yapılan yardım faaliyetlerini yürüten Hüsamettin Ateş ve Muhammed Gülseren’den vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Gül Mostar kentini ziyareti sırasında Hüsamettin Ateş ve Muhammed Gülseren’le görüşerek Hulûsi Efendi Vakfı’nın Bosna Hersek ve diğer ülkelerdeki yardımları hakkında bilgi edindi. Hüsamettin Ateş görüşmede vakfın Bosna Hersek’te iftar sofrası açıp,  ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ve kurban eti yardımında bulunduğunu bildirdi.

Memnuniyet verici faaliyetler

Vakfın çalışmaları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Gül, “Bu hizmetleriniz memnuniyet verici faaliyetler. Ülkemizdeki ihtiyaçlıların yanı sıra dünyanın değişik yerlerinde yardıma muhtaç vatandaşların dertlerini paylaşıp sevinçlerine ortak olan vakfı böylesine güzel hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Vakfın Darende başta olmak üzere değişik yerlerde tarihi, kültürel mirasa sahip çıkma anlamında güzel çalışmaları var. Vakfın çalışanları başta olmak üzere bu hizmetlere emek veren herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Cumburbaşkanı’nın eşi Hayrunnisa Gül de Hulûsi Efendi Vakfı’nın toplumun ihtiyacı olan farklı alanlarda örnek çalışmalar yaptığına değinerek, insanların yardımına koşarak sevinmelerini sağlayıp dertlerini azaltma gayretini gösteren vakfa teşekkürlerini iletti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=4831462

 

 


Anahtar Kelimeler: