Darende 3 stantla tanıtılacak

Darende 3 stantla tanıtılacak

Darende 3 stantla tanıtılacak
Gündem 5.10.2010 17:03:00 1668 0

Malatya Valiliğinin organizesi ile 7-10 Ekim 2010 günlerinde Başkentte yapılacak Malatya Tanıtım Günlerinde Darende, 3 ayrı stantla yer alacak. Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, tanıtım günlerinin temel amacının şehrin fark edilen özelliklerini ön plana çıkarmak olduğunu söyleyerek, kendini markalaştıran ilçemizin turizm değerleri ve sahip olduğu kültürel değerlerin fuarda daha iyi tanıtılmasını hedeflediklerini belirtti.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Malatya’nın genelini kapsayan bu proje ile ilçemizin tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik değerlerinin ulusal ve uluslararası alanda tüm yönleriyle tanıtımının sağlanmasının amaçlandığını bildirdi.

Geniş platformlara duyurulacak

Kaymakam Aktaş, "Atatürk Kültür Merkezi alanında 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip röder çadır içerisine kurulacak olan stantlarda yer alacak çeşitli sektörlerden firmaların hem ürünlerinin satış ve tanıtımını yapacak hem de Malatya’nın çok yönlü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde bilinmesine katkı sağlayacaklardır. Etkinliklere Ankara protokolünün yanı sıra büyükelçilik ve konsolosluklar da katılması bekleniyor. Bu tanıtım faaliyetinin Darende’mizin adının daha geniş platformlara duyurulmasına katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Darende, 3 stantla tanıtılacak

Tanıtım günlerine Kaymakamlığın yanı sıra Hulusi Efendi Vakfı ve Tiryandafil Otel’in stant açacağına dikkat çeken Mehmet Aktaş, söz konusu tarihlerde Ankara ve çevresinde yaşayan hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesi stantları ziyaret etmeye beklediklerini dile getirdi.

Çok yönlü geri dönüşüm

Aktaş açıklamasının devamında; “Tanıtım organizasyonları ve buralarda gerçekleştirilen aktiviteler öncelikli olarak haber niteliği taşımakta ve medya kuruluşlarının ilgisini çekmektedir. Bu sayede çok sayıda basın-yayın kuruluşu etkinlikler süresince dikkatini etkinlik alanında yoğunlaştırmakta ve yayınlarında tanıtım günleri ile ilgili haberlere yer vermektedirler. Katılımcı firmalar, standlarında başarılı gösterimler, ilgi çekici tanıtım aktiviteleri gerçekleştirdikleri takdirde medyada haber olarak yer alma ve bu şekilde de tanıtım yapma fırsatına sahip olmaktadır. Tarihi, turistik ve ekonomik değerler iyi bir şekilde sergilendiği takdirde bu tür etkinliklerden, çok kısa sürede, çok yönlü bir geri dönüşüm sağlanmaktadır" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: