İade-i ziyaretlere basınla başladı

İade-i ziyaretlere basınla başladı

İade-i ziyaretlere basınla başladı
Gündem 5.10.2010 17:00:00 1683 0

Bir süre önce ilçemize atanarak göreve başlayan Kaymakam Mehmet Aktaş, iade-i ziyaretlere basın kuruluşlarıyla başladı. Darende Haber Gazetesi yöneticisi Aslan Tektaş’ı bürosunda ziyaret eden Kaymakam Aktaş basının toplumu bilgilendirirken, sunum şeklinin önemli olduğunu ve gazetecinin herkesin göremediklerini fark ederek doğru, tarafsız ve yorum katmadan habere dönüştürdüğünde çalışmadan toplumun faydalanacağını söyledi.

Kaymakam Aktaş, aynı zamanda Anadolu Ajansı Muhabiri olan Aslan Tektaş’tan Darende Haber Gazetesi ile ilçedeki basın hizmetleri hakkında bilgiler aldı. Aktaş ilçede yerel bazda yayın yapan gazeteler olmasının insanların bilgilenmesi ve yapılanların duyulması açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Basının önemli görevi

İlçede kaliteli kâğıtlara renkli baskı yaparak yayınlanan gazete olmasını Darendelilerin basına verdiği değerin göstergesi şeklinde değerlendiren Aktaş; “Darende’deki gelişme ve haberlerin ulusal platforma taşınması için özellikle Anadolu Ajansı gibi ülkemizin ilk milli kurumunun ilçemizde muhabirinin görev yapması çok güzel bir imkan. İsmini marka yapmayı başaran Darende’nin haberlerinin ulusal basına taşınmasında gazetenizin katkılarının büyük olduğuna inanıyorum. Basın, toplumun doğru bilgilendirilmesi, yapılanların duyulmasının yanı sıra eksikliklerin giderilmesinde önemli görevler yerine getirmektedir. Bu doğrultuda bizim yapacağımız ve yaptıklarımızın kamuoyuyla paylaşılmasında gereken desteği sağlayacağınıza inanıyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: