Seneye faalieyete geçecek

Seneye faalieyete geçecek

Seneye faalieyete geçecek
Gündem 5.10.2010 16:55:00 2292 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan işadamlarının katkılarıyla yapımı başlatılan Meslek Yüksek Okulun inşaatının ihale edildiğini söyledi. Başkan Özkan okul inşaatının 1 yılda tamamlanarak gelecek öğretim yılına yetiştirileceğini müjdeledi.

Başkan Özkan, Adana’da 1 Eylül’de yapılan ihaleye Ateşoğulları İnşaat, Biçen İnşaat, İlkkahraman İnşaat, Zengibar İnşaat, AK-İŞ İnşaat ve Kömen İnşaat olmak üzere toplam 6 firma katıldığını bildirdi. İhale komisyonuna sunulan tekliflerin ardından en düşük teklifi veren İlkkahraman İnş. Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti ile 2.600 + KDV toplam 3 Milyon 68 Bin TL bedelle inşaatı yapmak üzere anlaşmaya varıldığını dile getiren Özkan, yer tesliminin yapıldığını ve firmanın çalışmalara başladığını ifade etti.

Üniversite hazırlıklara başladı

Özkan ayrıca bir yılda tamamlanması öngörülen inşaatın İnönü Üniversitesi ile yapılan görüşmelerle önümüzdeki yıl faaliyete geçmesini planladıklarını belirtti. Özkan: “İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik’le yaptığımız görüşmede okulu gelecek öğretim yılına yetişecek şekilde tamamlayarak inşaatını bitireceğimizi bildirdik. Üniversitenin 2011-2012 akademik yılında öğretim verecek şekilde gerekli hazırlıkları yapmaya başladığını bildiren Rektör Bey, binanın tefrişi ve bölümlerin belirlenmesi ile akademik kadronun oluşturulmasını üniversite olarak tamamlayacaklarını açıkladı” dedi.


Anahtar Kelimeler: