İnşaat hızla devam ediyor

İnşaat hızla devam ediyor

İnşaat hızla devam ediyor
Eğitim 5.10.2010 11:39:00 2664 0

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak, yapımı devam eden 200 kişilik ortaöğrenim yurdunun ikinci eğitim dönemine ancak yetişeceğini söyledi.

200 kişilik yurdun Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve diğer orta öğrenim öğrencilerinin ihtiyacını karşılayacağını ve Darende’de orta öğrenim düzeyinde öğrencilerin barınma sorununun ortadan kalkacağını ifade eden Tarak, inşaatın büyük oranda tamamlandığını ve son eksikliklerin de giderilmesiyle hizmete gireceğini dile getirdi.

Öğrenciler rahatlayacak

Kız ve erkek öğrencilerin ayrı bölümlerde barınacağı yurdun inşaatının bitmesinin ardından tefrişinin gerçekleştirileceğini ve tüm hazırlıkların ancak ikinci eğitim dönemine yetişeceğine dikkat çeken Necati Tarak, ilçede çok ciddi oranda yurt sorunu yaşanmadığını ancak yapılan tesisin öğrencileri rahatlatacağını vurguladı.

Tarak, Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi’ne ilçe dışından gelen öğrencilerin ihtiyacına cevap verecek tesisin inşaat alanında beklenilenin üzerinde iş çıkmasından ve buna bağlı gecikmelerden teslimatın yapılamadığına işaret etti. 


Anahtar Kelimeler: