Unutulmayacak fedakarlıkları var

Unutulmayacak fedakarlıkları var

Unutulmayacak fedakarlıkları var
5.10.2010 11:32:00 5581 0

Darende’deki şehit aileleri ve gaziler iftar sofrasında buluştu. Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki gaziler ve şehit aileleriyle bir araya gelerek hatırlarını sorup, her zaman emirlerinde olduğunu söyledi.

Ziraat Odası tarafından Park Restaurantta verilen iftar davetine Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Koray Kartal, Askerlik Şube Başkanı İlker Bardakcı, Kıbrıs gazileri ve ilçede ikamet eden şehit yakınları iştirak etti.

Kaymakam Mehmet Aktaş, yemekte sohbet ettiği şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu. Kaymakam Aktaş; “Sizler evlatlarını vatan için feda eden canlarını ortaya koyan kıymetli emanetlerimizsiniz. Zafer bayramı ve Ramazan ayı vesilesiyle iftarda bir araya gelmek istedik. Birlik ve beraberlikle dayanışmanın en güçlü yaşandığı böylesine zamanlarda sizlerle aynı sofrada bulunmaktan mutluyuz” dedi.

Darende Ziraat Odası’nın iftar davetine, Elbistan ve Gürün Ziraat Odası Başkanları da katıldı. Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya, iştirak eden herkese teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: