Hakkı Durukan azimle başardı

Hakkı Durukan azimle başardı

Hakkı Durukan azimle başardı
Hemşehriler 5.10.2010 10:35:00 2256 0

Sivas’ın Kangal ilçesinde ikamet eden hemşehrimiz Hakkı Durukan yatırımları ile bölgenin ticari yaşamında söz sahibi olarak adını duyurdu.

İlçede önce baba mesleği olan fırıncılıkla ticaret atılan Durukan daha sonra mobilya sektörüne girerek yaptığı yeni yatırımlarla adını duyurmayı başardı. Sivas’a giden çok sayıda Darendelinin ilk ticari duraklarından birisi olan ve yöreye alış-veriş kültürünü öğreten hemşehrilerimizin başlattığı geleneği sürdüren Hakkı Durukan 12 yıldır yaşadığı Kangal’da başarılarıyla tanınarak çevre halkının gönlüne taht kurdu.

Fırıncı Rıfat Durukan’ın 10 çocuğundan birisi olan ve 1976 yılında dünyaya gelen Hakkı Durukan 1998’e kadar Darende’de baba mesleğini yürüttükten sonra Kangal’a yerleştiğini kaydetti. Önceleri pide fırını açarak mesleğini yürüten Durukan bir 2008 yılında mobilya sektörüne girdi. Sivas Caddesi üzerinde büyük bir showroom açarak faaliyetlerini yürüten Durukan, Aldora, İklim gibi markaların bayiliğini yapmayı sürdürüyor. Aynı zamanda fırıncılığı da devam ettiren Durukan, yolu düşen hemşehrilerimizi misafir etmek üzere işyerine bekliyor.


Anahtar Kelimeler: