Ş. Hamit Özdemir´i ziyaret ettik

Ş. Hamit Özdemir`i ziyaret ettik

Ş. Hamit Özdemir´i ziyaret ettik
Hemşehriler 5.10.2010 10:34:00 2308 0

Osmaniye’deki en büyük ve en fazla gömleğin satıldığı mağazanın sahibi hemşehrimiz Ş. Hamit Özdemir, aynı yerde 22 yılı geride bıraktı. Darende’nin Günerli Köyüne bağlı 30 Ağustos mezrası Şibliler ailesinden olan Özdemir, konfeksiyon ürünleri sattığı Dr. Ahmet Alkan Caddesi 35 numaradaki ‘Şibli Giyim’ ismini koyduğu işyerinde ticari yaşamını sürdürüyor.

Gömlek çeşidinde kentte iddialı olduklarını söyleyen Ş. Hamit Özdemir, değişik marka, model ve renkte ürünle her yaş ve her kesimden müşteriye hitabederek, işyerlerine gelenlere mutlaka beğenecek bir şeyler bulduklarını bildirdi.

Günerli Köyüne bağlı 30 Ağustos mezrası Şibliler ailesinden Hasan Özdemir’in oğlu olarak 1964 dünyaya gelen Ş.Hamit Özdemir 1974 yılında ailenin Osmaniye’ye taşınmasıyla geldiği kentte babasının yanında ticareti öğrendi. İlkokulda okurken pazarcılık yaparak ilk ticari deneyimlerini elde ettiğini dile getiren Özdemir, 1988’de yerleşik ticarete geçerek bugünkü işyerini açarak hazır giyim ürünleri sattığını belirtti. 6 çocuk babası Özdemir, yılda en az bir defa Darende’ye ve köye giderek özlem giderdiğini anlattı.


Anahtar Kelimeler: