Onlar sonsuzluğun sahibine kavuştu

Onlar sonsuzluğun sahibine kavuştu

Onlar sonsuzluğun sahibine kavuştu
Vefatlar 5.10.2010 10:18:00 8968 0

VEFATLAR

Hacılar Mahallesinden Ali Söylemez’in kızı Sivas’ta ikamet eden Mahmut, Mehmet ve Muharrem Söylemez’in kızkardeşi AYŞE SÖYLEMEZ (73) vefat etmiştir.

 

Balaban Beldesinden (Martin) Mevlüt Hasan Boz’un oğlu, Bayram Ali Boz’un kardeşi, Hamit ve Hasan Boz’un babası HASAN HÜSEYİN BOZ (103) vefat etmiştir.

 

Kaldırım Mahallesinden merhum Hasan Uluğtürkan’ın eşi, Mehmet, Hüseyin Adnan, Semiha ve Kemal Uluğtürkan’ın anneleri, Nuh Kabasakal’ın kayınvalidesi DÖNDÜ ULUĞTÜRKAN (74) vefat etmiştir.

 

Hacılar Mahallesinden merhum H. Ahmet Kayserili’nin oğlu, Mersin’de ikamet eden Ali Sarı’nın kayınbabası Hacı, Metin ve Çetin Kayserili’nin babaları HASAN KAYSERİLİ (77) (Davulcu Hasan) vefat etmiştir.

 

Balaban Beldesi Aşağı Mahalleden Mehmet, Servet ve Tahsin Canpolat’ın annesi, Abdullah Gülseren’in kayınvalidesi EMİNE CANPOLAT (96) vefat etmiştir.

 

Balaban Beldesinden Bekir Çelebi’nin kızı, Mehmet Pınar’ın eşi HATİCE PINAR vefat etmiştir.

 

Ağılyazı Köyünden Zübeyde, Ayşe, Mustafa, Melahat, Sultan, Nejla ve Dursun Gül’ün babaları, Mustafa ve Hamit Gül’ün amcaları RAMAZAN GÜL (75) İstanbul’da vefat etmiştir.

 

Nadir Mahallesinden merhum Halil Coşkun’un oğlu, HAKİ COŞKUN Adana’da vefat etmiştir.

 

Adana Karaisalı’da ikamet eden İbrahim Ökten’in oğlu, Duran Evrensel’in yeğeni ORHAN ÖKTEN Adana’da vefat etmiştir.

 

İbrahimpaşa Mahallesinden merhum PTT memuru Mehmet Adıgüzel’in eşi, Yüksel ve Lütfü adıgüzel’in annesi KAFİYE ADIGÜZEL vefat etmiştir.

 

Balaban Beldesinden Dürdane, Makbule, Durdu ve H. Duran Dizdar’ın anneleri, fırıncı Mahmut Dizdar’ın eşi ZEYNEP DİZDAR (80) vefat etmiştir.

 

Darende’nin Nadir Mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Ahmet Toktaş’ın oğlu. Mehmet Ünal ve Emin Poyraz ile Gülsen, Meryem, Meryem ve Yeter Toktaş hanımefendilerin kayın babası, Saniye Öztürk ile Halime Yalçın’ın eniştesi, Nihat ve Mehmet Toktaş’ın amcası, Merhum Ali Rıza Toktaş ile Osman Toktaş’ın kardeşi. Ahmet, Pehlül, Abdurrahman ve Mustafa Toktaş’ın babası, Meliha Toktaş hanımefendinin eşi Darende Belediyesinden emekli HOROZOĞLU İLHAN (İLHAN TOKTAŞ) vefat etmiştir.

Taziye için oğlu Mustafa Tel: 0507 298 12 01

 

Darende’nin İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Polis Mehmet Güçlü ile Ayşe Güçlü Hanımefendinin kızı, Merhum Tüfekçi Kadir’in oğlu Mehmet Toprak ile Ayşe hanımın gelinleri, Hasan ve Mehmet Ali Güçlü’nün yeğenleri, Mehmet, Ömer, Bekir, İsmail Mukadder ve İbrahim Güçlü’nün amcakızı, Din görevlisi Haluk Yalçın ile Muharrem Delibaş’ın baldızı, Ahmet ve eski güreş ağası Mehmet Sungur’un teyze kızı. İş adamı Yusuf Toprak’ın Yengesi, Canan Toprak hanımefendinin eltisi, Yusuf ve İsmail Güçlü ile Leyla Yalçın’ın kardeşi Yasin Efe’nin kayınvalidesi Ömer Efe’nin Büyük annesi, Seda, Şule ve Dr. Şeyda Toprak hanımefendilerin anneleri, Kadir Toprak’ın eşi SELMA TOPRAK (41) vefat etmiştir.

Taziye için eşi Kadir Toprak Tel: 0533 616 99 24

 

Darende’nin Gökyar mahallesinden merhum Hüseyin Çalışkanın oğlu, Emekli Hakim Abdullah Çalışkan ile Halime Karnes hanımefendinin ağabeyi. Merhum Süleyman Çalışkan ile Hakkı Çalışkan ve Çalışkan kardeşlerin amcazadesi, Mürvet-Züleyha-Elif ve Tuba Çalışkan ile Mehmet Ali Karpınar ve Dr Mehmet Ardıç’ın kayın babası. Eczacı Mete-Eczacı Mustafa- ve Opr.Dr.Hüseyin Çalışkanın Amcası. Dr Ali ve Dr İbrahim Karnes ile eczacı Mustafa ve iş adamı Mehmet Karnes’in Dayısı, Süleyman-Mehmet-Ahmet-Hatice-Fadime  ve  eczacı İsmail Çalışkanın babası, Ayşe Çalışkan Hanımefendinin Eşi  iş adamı BEKİR ÇALIŞKAN (84) Adana`da vefat etmiştir.

Taziye için oğlu İsmail Tel: 0544 435 82 28

 

Darende’nin Mehmetpaşa Mahallesinden merhum Hıdoların Hayrullah Akdağ’ın oğlu. Tacettin Katar’ın eniştesi, Mustafa Geben ve merhum Süleyman Akdağ ile Filiz ve Hürü Akdağ’ın kayın babası. Merhum Mehmet Ali Akdağ ile Zahit Akdağ’ın kardeşi, Turan, Kenan, Ayşe, İhsan Akdağ’ın amcası, Zafer, Yusuf, Yurdagül ve Emine ile Ekrem Akdağ’ın babası, Hava Akdağ hanımefendinin eşi Kadirli esnaflarından H. MEHMET AKDAĞ (80) Kadirli’de vefat etmiştir.

Taziye için oğlu Ekrem Tel; 0544 897 13 37

 

Darende`nin Beybağı Mahallesinden `AĞAOĞULLARI` ailesinden Hoca Dursun`un yiğeni, Kamil Aksan`ın ağabeyi, Mehmet Ali, İlhan, Emine Yıldırım, Hayriye Kardeş ve Nermin Kardeş`in babaları ALİ AKSAN (80) Adana`da vefat etmiştir.

Taziye için İlhan Aksan 05322153807

 

Adana’da ikamet eden MEVLÜT DALKIRAN vefat etmiştir. Taziye için: 05327928279


Anahtar Kelimeler: