Ceza yerine bayram şekeri

Ceza yerine bayram şekeri

Ceza yerine bayram şekeri
Gündem 10.09.2010 14:37:00 1966 0

Darende`de uygulama yapan trafik polisleri doğuyu batıya bağlayan 12 ilin kullandığı D 300 karayolunda sürücüleri dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda uyararak şeker ikram etti.

Darende Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde görevli polisler bayram nedeniyle seyahat eden sürücüleri durdurarak kontrollerde bulunup, kurallara uymalarını hatırlattı. İstasyon Amiri Komiser Edip Ali ekici, bayram süresince uygulamalarını sürdüreceklerini ve vatandaşlara ceza yerine şeker ikram ederek gönüllerini almaya çalışacaklarını söyledi.

Edip Ali Ekici, resmi verilere göre yıllık ortalama günde 2 bin 500 aracın geçiş yaptığı Kayseri-Malatya karayolunda bayram nedeniyle bir hayli yoğunluk yaşandığını ve Darende’den geçen yolu 12 ilin kullandığına dikkat çekerek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak olası kazaların önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Anlık bir hata sonucu bayramda kimsenin üzülmesini istemediklerini dile getiren Ekici, güzergâhı kullanan araçları durdurarak içindekilere kolonya ve şeker ikram edip bayramlarını kutlarken kuralları hatırlattıklarını sözlerine ekledi.

Polislerin şeker ikram ederek bayramlarını kutladığı sürücülerden Oktay Güzel, Ankara’dan Malatya’ya gittiğini ve yapılan uygulamadan memnuniyet duyduğunu söyledi. Oktay Güzel; “Ankara’dan buraya gelene kadar yolda böylesi bir uygulama bekliyordum ama karşılaşmadım, geçtiğimiz yılda yine burada aracımı durduran arkadaşlar ikramlarda bulunup bayramımızı kutlamıştı, benim için güzel bir tesadüf oldu. Gösterilen duyarlılığa teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=4526562


Anahtar Kelimeler: