Banka Müdürü değişti

Banka Müdürü değişti

Banka Müdürü değişti
2.09.2010 15:42:00 4796 0

Ziraat Bankası’nın Darende şube müdürlüğüne yeni atanan Fahri Ulubaba görevine başladı. Eski şube müdürü Yılmaz Çolak’ın Malatya merkeze atanmasıyla boşalan göreve Malatya Battalgazi Şube Müdürü Fahri Ulubaba tayin edildi.

Atamasının ardından ilçeye gelerek görevine başlayan Ulubaba yaptığı açıklamada 25 yıldır aynı kurumda çalıştığını ve Darende’de Ziraat Bankası’nın sunduğu hizmetleri en iyi şekilde kamuya ve vatandaşlara yansıtabilmek için şube çalışanlarıyla birlikte elinden geleni yapmaya gayret edeceğini söyledi.

Darende’yi tercih ederek geldiğini ifade eden Fahri Ulubaba; “Darende’deki görevim süresince yetkilerim dahilinde üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Özgeçmişi

1960 yılında Malatya’nın Battalgazi ilçesinde dünyaya geldi. 1985 yılında Malatya Ziraat Bankası Şubesinde memur olarak göreve başladı. Bir süre kurumun Elazığ şubesinde görev yapan Fahri Ulubaba, 2005 yılında Battalgazi ilçesi şube müdürlüğüne tayin oldu. Memleketinde 5.5 yıl görev yapan Ulubaba daha sonra Darende şube müdürlüğüne atandı. Ulubaba evli ve 3 çocuk babası.


Anahtar Kelimeler: