MHP İl Başkanı esnafları ziyaret etti

MHP İl Başkanı esnafları ziyaret etti

MHP İl Başkanı esnafları ziyaret etti
Gündem 2.09.2010 15:38:00 1825 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Darende’de esnafları ziyaret ederek, 12 Eylül’de yapılacak referandumda tercihlerini kullanırken ülkenin milli menfaatlerini göz önünde bulundurmalarını istedi.

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, parti yöneticileri ve Darende ilçe teşkilatıyla esnafları ziyaret edip, referandumda neden ‘hayır’ oyu kullanacaklarını anlattı. Ekici; “AKP’nin amacı hem hâkim hem savcı olmak. İstediği hâkimleri atayarak mahkemeleri kendi çıkarlarına göre kullanmak istiyor. Yandaş medya, yandaş müteahhitten sonra yandaş yargıyı oluşturmak istiyor. Böylelikle sadece kendi istediği kanunları çıkararak fikrine karşı olan herkesi sindirmek istiyor” dedi.

Terörle mücadelede AKP ile PKK arasında bir temasın olduğunun net bir şekilde ortaya çıktığını iddia eden Ekici; “Bölücüler ve hain plan içerisinde olanlar büyük bir cüretkârlıkla yaptıkları ayrılıkçı açıklamaları bütün Türkiye ibretle izlemektedir. Her türlü hakareti sıralıyorlar, her türlü hakaretvâri ağır tehditlerde bulunuyorlar. Hükümet sadece bunu seyrediyor” diye konuştu.

Vatandaşlara MHP’nin referandumda niçin ‘hayır’ dediğini anlatan broşürlerden veren Ekici, dokümanları okuyarak tercih yaparken daha sağlıklı bir değerlendirme yapmalarını istedi.


Anahtar Kelimeler: