Çukurkayaya kadar yapılacak

Çukurkayaya kadar yapılacak

Çukurkayaya kadar yapılacak
2.09.2010 15:13:00 4098 0

Darende’den Hacılar Mahallesi üzerinden Çukurkaya Köyüne giden 10 kilometrelik yolun asfaltlanması için alt yapı çalışmaları başlatıldı. Darende Belediyesi ve İl Özel İdaresinin ortaklaşa yaptığı çalışmaya Hacılar Mahallesinde Hidro Elektrik Santrali (HES) bulunan Yapısan Elektrik firmasının da katkı sağlayacağı öğrenildi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci’yle yapımı devam eden yol çalışmasını inceledi. Hacılar Mahallesi ile Çukurkaya Köyünün ortaklaşa kullandığı stablize yolun asfaltlanması için yaptıkları girişimleri sonuca ulaştırdıklarını kaydeden Belediye Başkanı İsa Özkan, Zaviye mahallesindeki trafo civarından başlayan yolun Çukurkaya’ya kadar götürülerek tamamlanacağını söyledi.

Standardı yükseliyor

Yolun alt yapısı için malzeme çekildiğini ve en kısa sürede yolun tamamlanarak asfaltlanacağı müjdesini veren Özkan; “Yolun stablize olması nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntı sona erecektir. Yolun standardı yükselirken bu hizmetin gelmesini bekleyenlerin yüreğine su serpilecektir” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci de Çukurkaya Köyüne Hacılar Mahallesi üzerinden giden yolun asfaltlanacak olmasının hizmetten yararlanacaklar kadar kendilerini de sevindirdiğini bildirdi. İnci, yolun çok sayıdaki vatandaşı rahatlatacağına işaret etti.

Yolun yapımına katkı sağlayan Yapısan Elektrik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Genel Meclis başkan ve Üyelerine teşekkür eden İsa Özkan, Hacılar Çukurkaya yolunun yapılmasıyla önemli bir sorunu geride bırakacaklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: