Mevlide büyük katılım

Mevlide büyük katılım

Mevlide büyük katılım
Gündem 5.08.2010 09:52:00 2018 0

Geçtiğimiz yıl vefat eden emekli Hakim ve Avukat olan Tacettin Güzel için Darende’de mevlid-i şerif okutuldu.

Adana’da ikamet eden hayırsever işadamı DASEV Başkanı Nazım Turgut’un damadı, işadamı Vehbi Güzel’in yeğeni, Ayşegül ve Atilla’nın babaları ile Kadriye Güzel Hanımefendi’nin eşi olan merhum Tacettin Güzel için Heyiketeği Mahallesindeki parkta yemekli bir davetle mevlit okutuldu.

Darende Müftüsü Nurdoğan Türk, vaiz Yahya Özen ve imamların katıldığı mevlitte Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından ilahiler ve mevlid-i şerif kıraat edildi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yücesoy, eski Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yalçın Kekeç, siyasiler, meclis üyeleri, işadamları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlitte geleneksel Darende kebabı ikram edildi. Mevlide özellikle Adana’da ikamet eden çok sayıda işadamının aileleriyle birlikte katıldığı gözlendi.

Misafirlerini kapıda karşılayan Nazım Turgut ve kızı Kadriye Güzel gelen herkesle yakından ilgilendi. Mevlidin ardından bir teşekkür konuşması yapan Nazım Turgut, damadı ve ahirete intikal eden tüm geçmişleri hayırla andıklarını söyledi. Mevlit vesilesiyle dostların bir araya geldiğini kaydeden Turgut, önümüzdeki yıllar için de böylesi bir program yapmayı düşündüklerini ifade ederek, katılan herkesi yapılan dualara amin dedikleri ve davetlerine icabet ettikleri için saygıyla selamladığını bildirdi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=4135352


Anahtar Kelimeler: