Başkanı ziyaret eden Başkan

Başkanı ziyaret eden Başkan

Başkanı ziyaret eden Başkan
4.08.2010 17:14:00 2742 0

Komşu ilçemiz Kuluncak’ın Belediye Başkanı Ramazan Nacar, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ayağındaki rahatsızlık nedeniyle devam eden tedavisi için Darende’ye gelen Ramazan Nacar, Belediye Başkanı İsa Özkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ramazan Nacar, 1990 yılında ilçe olarak Darende’den ayrılan Kuluncak’ın ticari ve sosyal ilişkilerinin devam ettiğini bildirdi. Ramazan Nacar; “Malatya’ya 110 kilometre, Darende’ye 45 kilometre uzaklıktayız. 20 yıl önce ilçe olan Kuluncak, öteden beri gelen alışkanlıkları gereğince ilişkilerini sürdürmektedir. Darende’de hizmet veren Hulusi Efendi Devlet Hastanesi bizim için büyük şans. Her dalda uzman doktorlar var, bizde ayağımızdaki rahatsızlık nedeniyle burada tedavi olduk. Yakınlığı, potansiyeli ve sağladığı hizmetler dolayısıyla Darende’yle Kuluncak’ın kader birliği var” dedi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da komşu ilçeler arasındaki uyumun devam ettiğini ve Kuluncak’la olan münasebetlerinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler: