Göz doktoru geldi, optik açıldı

Göz doktoru geldi, optik açıldı

Göz doktoru geldi, optik açıldı
4.08.2010 16:59:00 3531 0

Darende’de bir süre önce göz hastalıkları uzmanının göreve başlamasının ardından ilçenin ilk optiği açıldı. Muhittin Kılıç’ın sahibi olduğu Sedir Optik Belediye karşısında hizmet vermeye başladı.

Darende’nin ilk optikçisi olduğunu söyleyen Muhittin Kılıç, vatandaşları 120 kilometre uzaklıktaki il merkezine gitmekten kurtardıklarını ve her türlü gözlük ve çerçeve çeşitleriyle gelen talepleri karşıladıklarını bildirdi.

Vatandaş için kolaylık

Muhittin Kılıç; “Göz hastalıkları uzman Dr. Serpil Yazgan`ın Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi`nde göreve başlamasının ardından vatandaşların gözlük ihtiyaçlarını karşılamaları için, ilçedeki ihtiyaç ve potansiyeli göz önünde bulundurarak yeni bir yatırımla işyerimizi açtık. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 4 şubesi olan bir kuruluşuz, bundan bir süre önce Malatya’nın Doğanşehir ilçesine ilk defa göz hastalıkları uzmanı atanmasının ardından açtığımız işyerimizi, doktorun mecburi hizmetini tamamlamasının akabinde yeni bir atama yapılmadığı için kapattık. Darende’ye yeni bir atama yapıldığı için yatırımımızı buraya kaydırdık” dedi.

1 saatte ürün teslimi

Tüm resmi kurum ve sosyal güvence kuruluşlarıyla anlaşmaları olduğunu ifade eden Kılıç, her türlü gözlük, çerçeve ve cam çeşitleriyle Darende’de ile civardaki vatandaşların taleplerini yerine getirdiklerini belirtti. Reçete veya siparişlerden stoklu olanları 1 saat içerisinde diğerlerini de en geç 3 gün içerisinde yaparak müşterilerine teslim ettiklerine dikkat çeken Muhittin Kılıç, fakometre ile yüzde 99 oranla hatasız bir şekilde cam ölçümleri ve cam odaklarını belirlediklerini vurguladı.


Anahtar Kelimeler: